• Senast avklarade NGC-spelet (utan fusk)?

  • Diskussioner om allt som rör NGC.
Diskussioner om allt som rör NGC.

Moderator: Moderatorer

 #853749  by KrisSavs
 26 Apr 2019, 16:55
Lirod wrote: 05 Sep 2018, 16:55 Någon som klarat Enter the Matrix till NGC?
Ägde det spelet tidigare men det glitchade för mig och kunde inte ta mig förbi en viss del utav spelet. Kollade på otaliga walkthtrough på youtube och tappade hakan allt mer och misstänkte min egen inkompetens , eller nederlag. Tyckte spelet hade sin charm men blev lamslagen av att inte kunna komma förbi en viss del... tyvärr minns jag inte vilken
 #859280  by Ludu
 03 Oct 2019, 13:07
Rogue Squadron II: Rogue Leader. Det är så sjukt snyggt fortfarande :D Jag har spelat igenom huvudäventyret utan några uppgraderingar. Det blir stundvis lite väl svårt att urskilja Tie Fighters mot den mörka bakgrunden men spelar man utan ranking i åtanke går det oftast bra med att peppra laser i någorlunda rätt riktning.

Jag är tveksam till att jag köttar på tills jag har guld överallt (som jag gjorde i ettan på N64) just pga detta men jag kommer absolut att fortsätta ett tag till. Jag vill låsa upp uppgraderingar och extra farkoster :D
 #859373  by Ludu
 07 Oct 2019, 11:23
Jag fixade alla uppgraderingar samt silver överallt och några enstaka guld (dvs jag låste inte upp Endurance) men sen fick det räcka. Det blev för tröttsamt att göra bra ifrån sig för att sedan bli påkörd av en Tie Fighter som kommer från ingenstans. Värst var nog när jag blev stjärttacklad av en hel jäla Star Destroyer efter att alla uppdrag var slutförda :lol: Trots att jag tröttnade på att spela snabbt, skjuta konservativt och spela samma banor om och om igen kände jag mig ändå inte färdig med Rogue Squadron. Tack och lov hade jag Rogue Squadron III: Rebel Strike ospelat :D

Om Rogue Leader är Lylat Wars så är Rebel Strike Star Fox Assault. Uppdragen där man springer runt på marken håller inte alls samma standard som flyguppdragen men de är så pass få och korta att det mest blev lite trevlig variation. Sen vet jag inte om spelet är mycket lättare eller om jag bara tog med mig alla knep från tvåan för jag kom till eftertexterna förvånansvärt snabbt. Nu har jag bara tre ynka silver kvar på några redan avklarade banor sen kan jag försöka mig på det här spelets Endurance :good:

Gillar ni Star Fox är dessa obligatoriska! Ska ni bara spela ett av dem skulle jag säga att tvåan är jämnare men jag tycker att det är lite av en Sonic 3 & Knuckles-situation. Ni får hela upplevelsen om ni spelar båda på raken!

Som grädde på moset blev jag så sjukt sugen på att se originaltrilogin ännu ett varv :D
 #859400  by Ludu
 08 Oct 2019, 13:07
Då ska du absolut testa dessa! :D Även första spelet på N64 går inte av för hackor. Det finns även på Steam.
 #863128  by Ludu
 23 Feb 2020, 20:52
Efter en spelsession med City Trial och ett par extra varv i både Air Ride och Top Ride kunde jag till slut fatta beslutet att Kirby Air Ride i mina ögon är avklarat. Jag har trots allt kommit etta överallt samt låst upp samtliga banor och farkoster. Att nu efteråt sitta och nöta totalt 300 uppdrag själv bara för att se eftertexter känns lite som att spela Mario Party ensam :roll: Jag har haft kul men kände mot slutet att jag började tröttna på både spelmekanik och själva banorna. Kirby har inte en suck mot varken Captain Falcon eller Mario i racinggenren.

Därför har jag nu bockat av detta, däremot kommer jag givetvis att återvända med kompisar i soffan. Vi får se hur många uppdrag som klaras av i förbifarten framöver :good:

Instagram