• Duke Nukem 64

  • Fusk, tips och tricks till N64-spel.
Fusk, tips och tricks till N64-spel.

Moderator: Moderatorer

 #746118  av segasonic
 10 mar 2015, 18:29
Utgå från titelskärmen och knappa in de koder du vill nyttja. Notera att dessa gäller den europeiska versionen av spelet.
Koderna återfinns under spoilern.
Aktivera fuskmeny: Vänster, Ner, L, L, Upp, Höger, Vänster, Upp.

Alla föremål: R, C-Höger, Ner, L, C-Upp, Vänster, C-Höger, Vänster.

Inga fiender: L, C-Upp, Vänster, L, C-Ner, Höger Vänster, Höger.

Odödlighet: R, C-Höger, R, L, R, R, R, Vänster.

Välj bana: R, L, R, C-Ner, Höger, Upp, Vänster, C-Upp.

Avaktivera alla fusk: C-Upp, Upp, C-Vänster, Höger, C-Ner, Ner, C-Höger, R.
Stor Duke: Starta ett flerspelarläge och se till att ha knappat in följande koder: Aktivera Fuskmeny, Odödlighet och Alla föremål. Är ni i samma lag skall även Friendly Fire aktiveras i den vanliga menyn. Låt den ena spelaren skjuta den andra med Expander Gun, aktivera sedan odödlighetskoden precis innan spelaren sprängs. Avaktivera odödlighetskoden och njut av synen.

Liten Duke: Starta ett flerspelarläge och se till att ha knappat in följande koder: Aktivera Fuskmeny, Odödlighet och Alla föremål. Är ni i samma lag skall även Friendly Fire aktiveras i den vanliga menyn. Låt den ena spelaren skjuta den andra med Shrinker Gun, aktivera odödlighetskoden när spelaren är liten. Avaktivera odödlighetskoden och njut av att dina problem blev mindre.

Fyll på hälsa: Förstör en brandpost eller annan vattenkälla, ställ dig sedan i vattnet och håll inne A för att sakta men säkert må bättre. Ett annat sätt att må bättre på är att ställa sig framför en urinoar eller en toalett och trycka A, detta fyller inte på din hälsa dock.Hemliga banor:
Notera att första banan räknas som "Bana 0", andra som "Bana 1" och så vidare.
Duke burger: I slutet av Bana 1 (Gun crazy) när du tagit dig förbi lastkajen och hoppat upp på trägolvet ovanför ska du hoppa upp på den första lådan och sedan vända dig 180 grader. Bakom väggen som öppnades när du stod på lådan finns den hemliga utgången som leder till Duke burger.

Lunatic fringe: I slutet av Bana 15 (Dark side) precis efter du teleporterat dig ska du vända dig om och leta efter en spricka i väggen. Spräng vid denna spricka och du finner den hemliga utgången till Lunatic fringe och lite annat smått och gott.

Area 51: Utgå från Bana 23 (Movie set) och ta dig igenom dörren där det röda kortet behövs. Direkt till höger finner du en brytare, aktivera den och gå ut ur studion. Sväng vänster och följ vägen mot Stage 17-C. Ta dig in och fortsätt till motsatta sidan av Jeep:en där du finner ett blodigt handavtryck bredvid den lila skärmen. Tryck på det och vänd dig mot vänster. Du bör nu se att en liten tunnel öppnat sig, ta dig igenom denna och öppna dörren. Panga lite Aliens och ta dig längre in för att finna den hemliga utgången till Area 51.

Freeway: Gå in i grottan (ingång genom vattenfallet) på Bana 26 (Hotel Hell), sväng till höger när du är inne och ta dig förbi träden som står där. Kanske spränger du dem? Bakom dessa finner du den hemliga utgången som leder till Freeway.

Instagram #sndb.se