• Senast avklarade G&W-, GB-, GBC- och GBA-spelet (utan fusk)?

  • Diskussioner om allt som rör G&W och GB.
Diskussioner om allt som rör G&W och GB.

Moderator: Moderatorer

 #834345  by mtylak
 28 Apr 2018, 08:14
SolarStriker completed med en score på 703.900 (WR). Jeg har lagt dokumentation på Twin Galaxy (SolarStriker Score Board + Voting Thread) , så nu kan jeg holde en pause og kigge på et par andre spil 8)
 #837417  by Speedmouse
 03 Jun 2018, 21:49
Delvis laggen, då det räckte med ett par grejer på skärmen för det skulle börja lagga rejält! Men sen tycker jag banorna var alldeles för långa med orättvis speldesign ganska ofta, samtidigt som bossarna var löjligt enkla. Apropå bossarna så kändes de så anonyma så när jag kom till det klassiska bossrummet i slutet av spelet så hade jag glömt vilken boss som hette vad och visste således inte om vilka vapen de var svaga mot. Alla bossar var dock skitsvaga mot Bustern, så det var inga större problem ändå. Sista bossen var dock väldigt svår och det var där tålamodet började tryta rejält. Upplevde även att man tog väldigt mycket stryk av fienderna samtidigt som de nästan aldrig droppade hälsa.

Så, nu ska jag sluta gnälla på Mega Man 5! :D

Edit: Tror den överlevde, Snotcrow! :P
 #837433  by Ufouria
 04 Jun 2018, 10:48
Jag minns inte så mycket av MM V mer än att jag gillade det (roliga banor och bra musik) men jag ska ta och spela det igen snart så får vi se vad jag tycker nu.

Finns dock inget spel som är mer frustrerande svårt än det första MM spelet till GB. Riktigt svårt innan man kommit in i det. Det enda MM spel där jag fått spela om flera banor för att öht klara första bossen. Har man dock kommit in i det och lärt sig fiendernas mönster så är det ju såklart inte så svårt sedan.

MM IV har den västa laggen. Det minns jag som på gränsen till ospelbart pga det. Det hade dock varit bra annars.
 #838190  by Ufouria
 13 Jun 2018, 20:20
Är inne i ett CV race och har nu spelat igenom Castlevania II för andra men definitivt inte sista gången. Underhållande spel med bra musik. Lagom långt och perfekt svårighetsgrad för mig (så busenkelt troligen för er andra). Rekommenderas varmt. Tror CV Legends får bli nästa :-k Eller Jetsons eller något annat GB spel first så får Sonia vänta lite :-k
 #838213  by mtylak
 14 Jun 2018, 09:57
Jeg husker også CV2 som fantastisk og har for ikke så lang tid siden spillet et par bosser, men ikke det hele. Har haft en lille pause med platform-spel og koncentreret mig en del om point-spel som Solar Striker og nu Tetris med min pojke på 7 år :-)
 #838396  by Ufouria
 15 Jun 2018, 17:17
Spelade precis igenom Jetsons till GB. Tog en kvart! :lol: Spelade det iofs igår och förbrukade mina tre continues. Fick en Game Over även denna gång men måste säga ändå att det var ett av de lättaste GB spelen jag har spelat och ett av de kortaste. Det är väldigt likt Jetsons till NES men ett helt annat spel (andra banor), kortare och tyvärr bara en boss (slutboss). Hade önskat en boss på varje bana som i NES version. Länge sedan jag spelade NES version och måste hålla utkik efter ett spelex (lös kassett).
 #838596  by mtylak
 18 Jun 2018, 22:29
Jeg spillede också Jetsons her til kväll efter jeg læste dit indlæg. Lätt. Men också lite tråkigt. Først efter de tre første baner bliver spillet lidt sjovt. Bossen er också vældig let. Jeg blev game over to gange. Jeg har ikke spillet det til NES, så jeg skulle lige bruge lidt tid på at finde boots og jetpack frem via 'start'-knappen :lol:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Instagram